h

Financiering

Reinigingsmachines van Tomcat zijn op diverse wijzen te verkrijgen. Aanschaf is het eenvoudigst maar omdat niet alle instanties de liquide middelen daarvoor willen aanwenden kan uw schrobmachine of veegmachine ook worden gefinancierd. Dit kan voor perioden van 12-72 maanden middels een leasecontract maar geheel flexibel periodiek huren is ook mogelijk. Kortom, tegen ieder budget heeft u een Tomcat over de vloer.

Neem contact met ons op om direct een voorstel te ontvangen.
Lease contract 3

Lease

Het afsluiten van een leasecontract voor financiering van uw Tomcat reinigingsmachine is interessant voor een periode van minimaal 2 jaar. Korter kan maar vaak is “huren” dan financieel aantrekkelijker. U kunt bij het afsluiten van een lease contract kiezen voor “on balance” of “off balance” lease, wij kunnen u bij de keuzen hiervan adviseren tijdens een persoonlijk gesprek.

Schrobmachine Tomcat bussen open 2

huur

Wilt u geen leasecontract afsluiten dan is het aantrekkelijk om een reinigingsmachine te huren. Dit kan op basis van een jaarcontract voor zeer aantrekkelijke tarieven maar u kunt ook periodiek voor enkele dagen een reinigingsmachine in gebruik nemen. Huur van een schrobmachine of veegmachine van Tomcat is ALL-IN, zonder bijkomende onderhoudskosten.

Wij streven ernaar om binnen 48 uur een voor u geschikte veegmachine of schrobmachine op locatie af te leveren.