h

Melamine Powermix schoonmaakpads

De Melamine Powermix pads van TomCat verrichten bijna wonderen, uw vloer wordt in een gang schoon…zelfs zonder het gebruik van agressieve chemicaliën. De wit/grijs gevlekte melamine pad is geperst, heeft een hoge slijtvastheid en is te gebruiken met de centerlock van iedere padhouder. En bovendien zijn de Melamine Powermix pads wel betaalbaar!

Neem contact op voor meer informatie

Leverbaar in rond formaat van 10" tot 22"

De Melamine Powermix pads zijn leverbaar in afmetingen van 10″-22″ (25cm-56cm) en kunnen gebruikt worden met een centerlock op de padhouder om de melaminepad vast te houden. De Melamine Powermix pad is leverbaar in traditioneel ronde vorm maar ook in rechthoekig te gebruiken onder het EDGE systeem. Het EDGE systeem werkt zelfs nog beter omdat met de melamine pad en EDGE een zuigende werking tot stand wordt gebracht. Uiteraard zijn Melamine Powermix handpads voor handmatige schoonmaak ook beschikbaar.

Schrobmachine-schrobzuigmachine-TomCat-Edge-MiniMag-10_370x250_acf_cropped

Inzetbaar op veel vloeren.

Melamine Powermix schoonmaak pads kunnen worden ingezet voor het schoonmaken van uiteenlopende ondergronden voor het verwijderen van ingetrokken vuil. Melamine Powermix pads zijn gechikt voor dieptereiniging van onder meer de onderstaande vloersoorten:

Micro poreuze tegels/plavuizen, gesloten plavuizen, sportvloeren, epoxy en/of geverfde vloeren, houten vloeren, beton vloeren, PVC, marmoleum, Etc.

De zuigende werking van de Melamine pad zorg voor een verbluffend schoonmaakresultaat, zelfs on de meest lastige ondergronden.

Geschikt voor dieptereiniging

  • Melamine schoonmaakpads
  • Machinaal/handmatig gebruik
  • Rond van 10″ tm 22″
  • Rechthoekig 20″/24″/28″/32″
  • Handpads
  • Doodle pads