h

Schrobmachine excentrisch EDGE ISO

Schrobmachines met excentrische beweging van Tomcat zijn multifunctioneel inzetbaar. Chemievrij strippen, schoonmaken, schuren of slijpen en polijsten. De Edge ISO kan het allemaal, minimaal 50% sneller dan traditionele methoden en ook nog eens tegen de kant en in de hoek. Te mooi om waar te zijn ? Vraag een TomCat demo aan en laat u overtuigen !

Neem contact op voor meer informatie
Tomcat-Edge-Iso-excentrische-vlakplaat-vloermachine-1_370x250_acf_cropped

Revolutionair

De Edge ISO schrobmachine met het rechthoekige excentrisch bewegende systeem heeft een revolutionaire ontwikkeling opgang gebracht. Door een unieke beweging en met het gebruik van veel vloerpads en tools kunnen veel vloerbehandelingen worden uitgevoerd. Het gewicht kan worden verhoogd tot maximaal 110Kg druk op de vloer voor extra kracht. Het resultaat van deze behandelingen is veel effectiever dan met de traditionele ronde eenschijfsmachines en, afhankelijk van toepassing, ongeveer 50% sneller. De Edge ISO is de tweede generatie Tomcat vlakplaat machine en heeft veel voordelen. Zo is de constructie RVS en is de machine op veel technische punten verbeterd waardoor de levensduur langer is en de ergonomie enorm is toegenomen.

TC-EDGE-ISO-Stripping-Classroom-VCT-01-01_570x380_acf_cropped_370x250_acf_cropped

Multifunctioneel

De excentrische schrobmachine van Tomcat is multifunctioneel in gebruik. Hij kan worden ingezet voor het chemievrij strippen van waslagen van marmoleum, PVC, rubber en andere vloeren. Hierbij wordt 50% bespaart op tijd en worden vrijwel alle risico’s van chemie voorkomen. Daarnaast worden de kantjes en hoeken meegenomen en kan men de zogeheten “randvergoring” verwijderen en voorkomen. Maar de Edge ISO is ook sneller en effectiever bij het schoonmaken van alle soorten vloeren, het slijpen en polijsten van (natuur)stenen vloeren en het schuren van houten vloeren.

Features

  • Schrobmachine excentrisch
  • Multifunctioneel inzetbaar
  • Chemievrije werking
  • Maakt schoon in de hoek
  • Bespaart 70% water
  • Extreem robuust
  • Veel vloerpads en toebehoren
Type Schrobmachine excentrisch 230V
Werkbreedte 51X35cm rechthoekig
Toerental 2850 tpm
Hendel Soft grip
Constructie RVS schrobdek
Krachtbron 230V/50Hz
Bediening Centrale aan/uit knop en hendel activatie
Gewicht minimaal 45Kg
Gewicht standaard 65Kg
Gewicht maximaal 110Kg
Snoerlengte 10 meter
Standaard toebehoren 10mtr kabel, 6 gewichten, urenmeter, stof afzuigkit, 1x vloerpad.
Edge-4041 Pad starters kit
Edge-515 Watertank met stof afzuigkit
300-003 Gewicht, set van 2