h

Over Tomcat

RPS Corporation uit Racine WI USA is de fabrikant van TomCat. RPS Corporation is in 1986 opgericht en heeft zich sindsdien gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van reinigingssystemen. Voor dit gepassioneerde familieconcern staat de relatie nog centraal en wordt goed geluisterd naar de echte wensen van de markt. Het uiteindelijke doel hierbij is machines te ontwerpen die een betere prestatie neerzetten en een lange levensduur hebben tegen zo laag mogelijke gebruikskosten.

Neem contact op voor meer informatie

Kwaliteit en duurzaamheid

TomCat heeft wereldwijd de reputatie opgebouwd als fabrikant van de zwaarst gebouwde reinigingssystemen van de hoogste kwaliteit die in het marktsegment beschikbaar zijn. Meer dan 400 distributeurs in meer dan 40 landen delen de TomCat passie en bedienen een groot netwerk van TomCat gebruikers. Het Europese support-office is gevestigd in Nederland.

Lager 1

Heavy Duty componenten

TomCat maakt bij de productie van alle modellen gebruik van uitsluitend Amerikaanse kwaliteitscomponenten. De machines worden liever wat zwaarder geconstrueerd dan in werkelijkheid nodig is, dit resulteert in een betrouwbare lijn reinigingssystemen en maakt TomCat een veilige investering. TomCat levert geen standaard reinigingsmachines maar biedt meerwaarde in veel vormen…