h

Service

Schrobmachines en veegmachines hebben periodiek onderhoud nodig. Als uw reinigingsmachines goed worden onderhouden zijn ze altijd in goede technische staat en doen ze hun werk naar behoren. Zonder periodiek onderhoud zal de prestatie van de veegmachine of schrobmachine verminderen en kunnen de kosten ongewenst oplopen. Tomcat heeft een eigen servicedienst die al dan niet op locatie de reinigingsmachines onderhoud. Daarbij kunnen tevens andere merken reinigingsmachines worden onderhouden zodat u één aanspreekpunt heeft.

Neem contact op voor meer informatie
Lager 1

Kwaliteit als basis

Schrobmachines en veegmachines van Tomcat zijn zeer eenvoudig geconstrueerd. Hierbij worden veel dezelfde onderdelen in verschillende machines gebruikt en worden zoveel mogelijk overbodige onderdelen uitontwikkeld. Dat resulteert uiteindelijk in een betrouwbare lijn reinigingsmachines met lagere onderhoudskosten.

Daarnaast zijnTomcat veegmachines en schrobmachines zeer toegankelijke voor onderhoud. Vaak zijn door één simpele handeling de betreffende componenten toegankelijk voor onderhoud. Dit resulteert in minder arbeidsuren en uiteindelijk lagere kosten.

 

Tomcat schrobmachine bussen gesloten

Servicecontract of afroepbasis

Voor iedere schrobmachine en veegmachine is het wel van groot belang dat deze periodiek goed worden onderhouden. Tomcat ontzorgt relaties dan ook door het afsluiten van een servicecontract waarbij uw machine periodiek wordt onderhouden. Dit verlaagt de servicekosten op lange termijn en wij hebben controle over de kwaliteit en duurzaamheid van uw reinigingsmachine. Dit kan ook worden verzorgt voor de andere merken reinigingsmachines die u nog in gebruik heeft. Uiteraard staat onze servicedienst ook tot uw beschikking als tussentijds onverhoopt een storing optreedt.