h

Systemen

TomCat heeft voor elk reinigingsprobleem een eigen systeem ontwikkeld. De beschikbare systemen bieden per gebruikstoepassing de meest efficiente oplossing voor vloeronderhoud of specialistisch werk. Wilt u weten welk systeem het beste bij u past? Neem dan gewoon even contact op om een afspraak te maken, wij inventariseren uw situatie op locatie en geven u direct een juist advies…

Neem contact op voor meer informatie
Schrobmachines veegmachines tomcat edge diversen Edge deck 20 inch

EDGE systeem

Het innovatieve Edge schrobsysteem is door TomCat ontwikkeld in 2010. Edge is leverbaar als schrobdek onder ieder model schrobmachine van TomCat en ook als stickmachine. Uniek is natuurlijk de rechthoekige vorm die het als enige mogelijk maakt om echt tegen de kant aan te werken en in de hoek. Het Edge systeem gebruikt bovendien 70% minder water en chemie en draagt daarbij positief bij aan het milieu. De unieke beweging van de machine zorgt ook nog voor een subliem schrobresultaat. Edge is niet alleen geschikt voor vloerreiniging maar kan ook (natuur)steen polijsten, hout schuren, chemievrij waslagen strippen, etc.

Schrobmachines veegmachines tomcat edge diversen dubbel disk deck

Disk systeem

Iedere TomCat schrobmachine is beschikbaar met een traditioneel disk borstelsysteem. Een of twee roterende borstels in combinatie met hoge instelbare borsteldruk zorgen voor een agressief schrobresultaat in veel uiteenlopende toepassingen. Het disk systeem is in te zetten zowel in een industriele omgeving als in een institutionele omgeving. Diverse soorten borstels en vloerpads voor ieder vloertype zijn beschikbaar.

Schrobmachines veegmachines tomcat edge diversen Cilindrisch deck

Cilindrisch systeem

Het cilindrische systeem bestaat uit twee borstelwalsen die tegen elkaar indraaien. Het hoge toerental in combinatie met hoge instelbare borsteldruk zorgt voor een agressief en egaal schoonmaakresultaat. Daarnaast zorgen de borstelwalsen ervoor dat los vuil in een vuilvergaarbak wordt verzameld. Het cilindrische systeem is ideaal voor het schrobben van vloeren waar nog wat los vuil op ligt dat niet vooraf wordt geveegd. Geen verstoppingen meer in de tanks, geen lekke afvoerslangen meer, niet meer een vies strepend schrobresultaat…het cilindrisch systeem biedt de oplossing.

Schrobmachine polijstmachines TomCat toepassingen beton steen polijsten (3)A

SNAP!

SNAP! is door TomCat ontwikkeld voor het herstellen van stof afgevende en ruwe betonvloeren. Heeft u een betonvloer die stof afgeeft, ruw is of gewoon geen visitekaartje van uw bedrijf meer is? Met een TomCat schrobmachine en een SNAP! uitrusting kunt u zelf uw vloer weer herstellen tegen lage kosten. Uiteraard maakt een gedegen training onderdeel uit van het opstartproces. Wilt uw uw vloer herstellen maar nog niet investeren in een nieuwe schrobmachine? Neem dan ook gewoon even contact met ons op voor de flexibele mogelijkheden.

Schrobmachine polijstmachines TomCat toepassingen beton steen polijsten (10)

Diamabrush

Diamabrush tools kunnen worden gebruikt voor het verwijderen van dikke opgebouwde vuillagen in de zware industriele toepassing. Daarnaast kan Diamabrush ervoor zorgen dat dit vuil in de toekomst niet zo snel meer hecht aan uw vloer. Weten hoe dit werkt? Neem contact met ons op voor aanvullende informatie.